Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa ai funghi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- burro (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2198.7 kJ / 525.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 49.3 g
- Tuk
- 34.4 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 605.8 mg
Alternativní recepty
Cavolini di Bruxelles gratinati
1j
Cotechino alla Wellington
6h
Fiori di zucca ripieni
1j
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1h 10 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min
Quiche ai ravanelli
1j 30 menit
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1j 30 menit
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1j
Crêpes al radicchio e carciofi
1h 50min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min