
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa ai funghi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di timo fresco le foglioline
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- burro (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 525.5 kcal / 2198.7 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 34.4 g
- Sacharidy
- 49.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 605.8 mg
Alternativní recepty
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1hod.
Tiramisù yogurt greco e frutti di bosco
2hod.
Quiche asparagi e bacon
1hod. 45min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1hod. 10min
Marinatura allo yogurt piccante
15min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8hod.
Uova alla piemontese
45min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1hod. 10min
Tubettini alla maiorese
55min
Quiche porri e prosciutto
1hod. 45min
Scrigno di cappelletti
2hod.
Polenta con fonduta di formaggi
1hod. 15min