Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa ai funghi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- burro (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2198.7 kJ / 525.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 49.3 g
- Tuk
- 34.4 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 605.8 mg
Alternativní recepty
Crema di broccoli e Gorgonzola con crostini integrali
40min
Quiche di patate e cipolle
55min
Lasagne al radicchio
2h
Porri in crema delicata
35min
Quiche asparagi e bacon
1 godz. 45 min
Mini quiche al radicchio
1h 10min
Cannelloni di fave
50min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Paccheri con ragù di salsiccia e frutta secca
1 Std. 40 Min
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1h
Quiche pere e gorgonzola
1h
Lasagne ai funghi
2h