Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 24 ostras bem frescas
- 200 g natas
- 4 gemas de ovo
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 30 g sobras de pão
- 50 g queijo parmesão
- 10 g salsa
- 40 g manteiga à temperatura ambiente
- 2 dentes de alho
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 1 limão, só o sumo, mais q.b. cortado em quartos p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 426 kJ / 102 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Temaki de salmão
45 Min
Papas de sarrabulho à moda de Braga
1h 50min
Mexilhões com cerveja e mostarda
20 Min
Caipirinha
10 Min
Rosbife com molho de manga e malagueta
2 Std. 45 Min
Niguiri de dourada
30 Min
Tártaro de salmão
1h 30min
Cocktail de maracujá
5 Min
Camarão com molho cocktail
30 Min
Arroz de lingueirão
3 Std.
Mexilhões cremosos
40 Min
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45 Min