Kompatibilní verze
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mariniertes Roastbeef
- 12 Scheiben Roastbeef (ca. 120 g)
- 2 TL Olivenöl
- 2 TL Crema di Balsamico
- grobes Meersalz
- bunter Pfeffer, grob geschrotet
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Schalotten
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 20 g Butter
- 500 g Rosenkohl
- 600 g Wasser
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Zweige Thymian
- 100 g Sahne
- 10 g Zitronensaft
- ½ TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kokos-Blumenkohl-Suppe
30 min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 min
Orientalische Blumenkohl-Cremesuppe
35 min
Wirsing-Käse-Suppe
45 min
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30 min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 min
Zucchini-Chorizo-Suppe
1h
Mosterdsoep (Holländische Senfsuppe)
30 min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min