Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 - 350 g Erbsen, TK
- 200 g Sahne
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Worcester-Sauce
-
2
Lachsfilets, frisch, ohne Haut (ca. 220 g), in Würfeln (ca. 2 x 3 cm)
nebo 2 Lachsfilets, TK (ca. 220 g), aufgetaut, in Würfeln (ca. 2 x 3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1532 kJ / 366 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30min
Erbsen-Cremesuppe
40min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20min
Erbsen-Minz-Suppe
30min
Zweierlei Erbsensuppe
50min
Forellencremesuppe
40min
Erbsencremesuppe
30min
Erbsencremesuppe
25 min
Erbsen-Minz-Suppe
40min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40min
Lachscremesuppe
20min