Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beize
- 60 g Salz
- 40 g Zucker
- 3 Pimentkörner
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 2 Lachsforellenfilets (à ca. 200 g)
Kartoffel-Sellerie-Stampf und Fertigstellung
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Knollensellerie, in Stücken (5 mm)
- 1 ½ TL Salz
- 300 g Milch
- 40 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Muskat
- 50 g Endiviensalat, in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1710 kJ / 408 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 Min
Spargel mit Kartoffeln
50 Min
Kabeljau in Senfsauce
40 λεπτ.
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 Min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1h
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40 λεπτ.
Edelfischragout
35 Min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5min
Lachs mit Blumenkohlpüree
40 λεπτ.
Matjes mit Radieschensalat
50 Min