Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beize
- 60 g Salz
- 40 g Zucker
- 3 Pimentkörner
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 2 Lachsforellenfilets (à ca. 200 g)
Kartoffel-Sellerie-Stampf und Fertigstellung
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Knollensellerie, in Stücken (5 mm)
- 1 ½ TL Salz
- 300 g Milch
- 40 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Muskat
- 50 g Endiviensalat, in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1710 kJ / 408 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 godz. 5 min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 min
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40 min
Wirsing-Speck-Salat
30 min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1sa 35 dk
Lauwarmer Pastinakensalat
1 godz. 5 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40 min
Porree-Kartoffelstampf mit Zander
50 min