
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beize
- 60 g Salz
- 40 g Zucker
- 3 Pimentkörner
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ Bund Dill abgezupft
- 2 Lachsforellenfilets (à ca. 200 g)
Kartoffel-Sellerie-Stampf und Fertigstellung
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend in Scheiben (5 mm)
- 400 g Knollensellerie in Stücken (5 mm)
- 1 ½ TL Salz
- 300 g Milch
- 40 g Butter in Stücken
- 2 Prisen Muskat
- 50 g Endiviensalat in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 408 kcal / 1710 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50min
Seelachs mit Dijon-Senfsauce und Currycroûtons
35min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1hod. 5min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min
Porree-Kartoffelstampf mit Zander
50min
Lachs mit Blumenkohlpüree
40min