Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 150 g de remolacha cocida en trozos
- 80 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 300 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- ½ achicoria roja (aprox. 150-180g)
- 1 pellizco de sal
- 30 g de aceite de oliva
Montaje
- aceite de oliva
- harina de fuerza
- 200 g de queso gallego (tetilla o Arzúa Ulloa) en rebanadas
- 6 nueces peladas (12 mitades)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 23.6 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 534.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Samosas vegetarianas de boloñesa de lentejas y berenjena
1h 30min
Empanadillas de calabaza, espinacas y cebolla caramelizada
2h
Empanada integral de brócoli, kale y queso
1h 15min
Crêpes de harina de garbanzos rellenas de ensalada de berenjenas
1h 15min
Panisses (bastones de garbanzos)
1h 30min
Pan de maíz, sardinas a la parrilla y piquillos
3h 45min
Pan de soda irlandés
35min
Pan de maíz (Broa de milho)
3 Std. 30 Min
Colines integrales con semillas de amapola
2h 10min
Panes al vapor (Bao buns)
30min
Empanadillas de puerro y queso
1h
Hummus de remolacha
10min