
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 150 g de remolacha cocida en trozos
- 80 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 300 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- ½ achicoria roja (aprox. 150-180g)
- 1 pellizco de sal
- 30 g de aceite de oliva
Montaje
- aceite de oliva
- harina de fuerza
- 200 g de queso gallego (tetilla o Arzúa Ulloa) en rebanadas
- 6 nueces peladas (12 mitades)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 432 kcal / 1807 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 23.6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Sodík
- 534.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bollos de espelta y queso fresco
45min
Blinis de espelta con puré de aguacate y hummus de remolacha
30min
Lasaña de brócoli
45min
Muffins de calabaza con feta y de espinacas con provolone
1hod.
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Empanadillas de berenjena y calabacín con queso
1hod. 40min
Tatín de endibias, camembert y jamón
50min
Canelones de brócoli y puerro
1hod.
Panecillos integrales de cúrcuma con paté de shiitake, salmón ahumado y aguacate
2hod. 50min
Champiñones rellenos de espinacas
40min
Pizza integral con berenjena asada picante
50min
Pizza integral con tomates cherry, rúcula y mozarella fresca
40min