Bacalao a la catalana con pasas y piñones

Bacalao a la catalana con pasas y piñones

4.5 50 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 45min
6 raciones

Suroviny

  • de pasas sin semillas
    100 g
  • de aceite de oliva
    200 g
  • de piñones
    50 g
  • de harina
    50 g
  • lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
    6
  • de cebolla en trozos
    120 g
  • dientes de ajo
    5
  • de hojas de espinaca frescas troceadas
    500 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 406 kcal / 1695 kJ
Protein 35.66 g
Tuk 20.34 g
Sacharidy 19.96 g
Vláknina 4.73 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...