
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de pasas sin semillas
- 200 g de aceite de oliva
- 50 g de piñones
- 50 g de harina
- 6 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 120 g de cebolla en trozos
- 5 dientes de ajo
- 500 g de hojas de espinaca frescas troceadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 406 kcal / 1695 kJ
- Protein
- 35.66 g
- Tuk
- 20.34 g
- Sacharidy
- 19.96 g
- Vláknina
- 4.73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con salsa de piñones
1hod. 50min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Chupito de melón cantaloupe con jamón
1hod. 15min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Berenjenas rellenas de bacalao
1hod.
Bacalao Club Ranero
1hod.
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1hod. 10min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Alcachofas a la romana
50min
Ternera con setas al brandy
45min