Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de pasas sin semillas
- 200 g de aceite de oliva
- 50 g de piñones
- 50 g de harina
- 6 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 120 g de cebolla en trozos
- 5 dientes de ajo
- 500 g de hojas de espinaca frescas troceadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1695 kJ / 406 kcal
- Protein
- 35.66 g
- Sacharidy
- 19.96 g
- Tuk
- 20.34 g
- Vláknina
- 4.73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Sepia con ratatouille
1 Std.
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Bacalao con salsa de piñones
1 Std. 50 Min
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 min
Bacalao con salsa de almendras
35 min