Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de pasas sin semillas
- 200 g de aceite de oliva
- 50 g de piñones
- 50 g de harina
- 6 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 120 g de cebolla en trozos
- 5 dientes de ajo
- 500 g de hojas de espinaca frescas troceadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1695 kJ / 406 kcal
- Protein
- 35.66 g
- Sacharidy
- 19.96 g
- Tuk
- 20.34 g
- Vláknina
- 4.73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Rape al limón con anchoas
25 min
Bacalao con salsa de almendras
35 min
Bacalao al horno con brócoli
1h 30min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min
Bacalao con salsa de piñones
1u. 50min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10 min
Bacalao con chirlas
45 min
Bacalao mozárabe
50 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 min