Bacalao a la catalana con pasas y piñones
TM31 TM5 TM6

Bacalao a la catalana con pasas y piñones

4.6 (47 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g de pasas sin semillas
  • 200 g de aceite de oliva
  • 50 g de piñones
  • 50 g de harina
  • 6 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
  • 120 g de cebolla en trozos
  • 5 dientes de ajo
  • 500 g de hojas de espinaca frescas troceadas

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
1695 kJ / 406 kcal
Protein
35.66 g
Sacharidy
19.96 g
Tuk
20.34 g
Vláknina
4.73 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty