
Zařízení & příslušenství
Pastináková polévka s dýní a jablky
Příprava 20min
Celkový 45min
6 porcí
Suroviny
-
čerstvého zázvoru na tenké plátky20 gramů
-
cibule (70 gramů), napůl1
-
olivového oleje20 gramů
-
dýně hokkaidó na kousky200 gramů
-
pastináku na kousky300 gramů
-
jablek bez jádřince, na čtvrtky150 gramů
-
vody900 gramů
-
zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 kostka
-
soli1 čajová lžička
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
bílého balsamica¼ čajové lžičky
-
cukru1 špetka
-
mletého muškátového oříšku2 špetky
-
čerstvého tymiánu jen lístky, plus 6 snítek na ozdobu5 snítek
-
crème fraîche na ozdobu6 čajových lžiček
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
114 kcal /
479 kJ
Protein
2 g
Tuk
6 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Recepty roku 2019
13 recept
Česká republika
Česká republika