Pastináková polévka s dýní a jablky

Pastináková polévka s dýní a jablky

4.0 8 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 45min
6 porcí

Suroviny

  • čerstvého zázvoru na tenké plátky
    20 gramů
  • cibule (70 gramů), napůl
    1
  • olivového oleje
    20 gramů
  • dýně hokkaidó na kousky
    200 gramů
  • pastináku na kousky
    300 gramů
  • jablek bez jádřince, na čtvrtky
    150 gramů
  • vody
    900 gramů
  • zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
    1 kostka
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • soli
    1 čajová lžička
  • mletého černého pepře
    ½ čajové lžičky
  • bílého balsamica
    ¼ čajové lžičky
  • cukru
    1 špetka
  • mletého muškátového oříšku
    2 špetky
  • čerstvého tymiánu jen lístky, plus 6 snítek na ozdobu
    5 snítek
  • crème fraîche na ozdobu
    6 čajových lžiček

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 114 kcal / 479 kJ
Protein 2 g
Tuk 6 g
Sacharidy 13 g
Vláknina 2.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...