
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů čerstvého zázvoru na tenké plátky
- 1 cibule (70 gramů), napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů dýně hokkaidó na kousky
- 300 gramů pastináku na kousky
- 150 gramů jablek bez jádřince, na čtvrtky
- 900 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ¼ čajové lžičky bílého balsamica
- 1 špetka cukru
- 2 špetky mletého muškátového oříšku
- 5 snítek čerstvého tymiánu jen lístky, plus 6 snítek na ozdobu
- 6 čajových lžiček crème fraîche na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 114 kcal / 479 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem
1 h 15 min
Lilková pomazánka
50 min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25 min
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
No ratings
Kopřivové placky s ovčím sýrem
No ratings
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 min
Avokádovo-hráškový hummus
30 min
RAW řepný dortík
1 h 25 min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1 h 30 min
Čokoládovo-povidlový koláč z pohankové mouky
1 h 10 min
Brownies z červené řepy s medem
55 min