Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 150 gramů hladké mouky, plus na pomoučnění
- 70 gramů másla, vychlazeného, na kousky
- 50 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
- hladká mouka
Náplň
- 3 snítky čerstvé bazalky, jen lístky
- 1 cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 15 gramů olivového oleje
- 50 gramů rajčatového protlaku
- 50 gramů vody
- 2 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky cukru
- ½ čajové lžičky pálivé papriky
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- 250 gramů mletého hovězího masa
- 20 gramů strouhanky
- 350 gramů dýně hokkaidó, bez semínek, na kostky (cca 2 cm)
- 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1126 kJ / 269 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 Min
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30min
Čočkové curry s kuřetem
8h 35 min
Lilkové ragú s cizrnou
45min
Koláč naruby s paprikami a olivami
Žádné hodnocení
Čočkové stew s pancettou
1h
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1h
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1h
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min
Květáková pizza
30min
Musaka z červené čočky
2h 20min