Caldeirada – portugalská rybí polévka
TM5

Caldeirada – portugalská rybí polévka

4.4 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 400 gramů brambor, na kousky
  • 10 gramů petrželové natě
  • 2 stroužky česneku
  • 100 gramů cibule, na čtvrtky
  • 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
  • 150 gramů zelené papriky, na kousky
  • 30 gramů olivového oleje
  • 2 bobkové listy, sušené
  • ½ čajové lžičky sušeného tymiánu
  • 2 - 3 špetky sušeného estragonu
  • 2 - 3 špetky mleté pálivé papriky
  • ¾ - 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 30 gramů rajčatového protlaku
  • 550 gramů vody
  • 150 gramů suchého bílého vína
  • 400 - 450 gramů filetů z tresky, na kousky (cca 3 cm)

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
967 kJ / 230 kcal
Protein
20.9 g
Sacharidy
21.9 g
Tuk
6.1 g
Vláknina
3.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty