Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů brambor, na kousky
- 10 gramů petrželové natě
- 2 stroužky česneku
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 150 gramů zelené papriky, na kousky
- 30 gramů olivového oleje
- 2 bobkové listy, sušené
- ½ čajové lžičky sušeného tymiánu
- 2 - 3 špetky sušeného estragonu
- 2 - 3 špetky mleté pálivé papriky
- ¾ - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 550 gramů vody
- 150 gramů suchého bílého vína
- 400 - 450 gramů filetů z tresky, na kousky (cca 3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 967 kJ / 230 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35 dk
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45 Min
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35 dk
Polévka Tom Yum
15 dk
Thajské rybí karbanátky
1h 10 min
Minestrone s pancettou
25 Min
Rybí guláš s krevetami
45 Min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1 godz. 5 min
Kapustnica
1 godz. 15 min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 Min
Thajská polévka s krevetami
30 min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 min