
Zařízení & příslušenství
Caldeirada – portugalská rybí polévka
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
400 gramů brambor na kousky
-
10 gramů petrželové natě
-
2 stroužky česneku
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
-
150 gramů zelené papriky na kousky
-
30 gramů olivového oleje
-
2 bobkové listy, sušené
-
½ čajové lžičky sušeného tymiánu
-
2 - 3 špetky sušeného estragonu
-
2 - 3 špetky mleté pálivé papriky
-
¾ - 1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
30 gramů rajčatového protlaku
-
550 gramů vody
-
150 gramů suchého bílého vína
-
400 - 450 gramů filetů z tresky na kousky (cca 3 cm)
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
230 kcal /
967 kJ
Protein
20.9 g
Tuk
6.1 g
Sacharidy
21.9 g
Vláknina
3.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

V jednom hrnci
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Červené rybí kari
30min
Krevetová polévka s batáty
45min
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45min
Polévka z batátů s rybími kousky
40min
Thajská polévka s krevetami
30min
Rybí guláš s krevetami
45min
Rybí polévka se zeleninou
30min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35min
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55min
Hrášková pomazánka s pecorinem
10min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min
Gulášová polévka se zeleninou
1hod. 15min