Zařízení & příslušenství
Caldeirada – portugalská rybí polévka
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
400 gramů brambor na kousky
-
10 gramů petrželové natě
-
2 stroužky česneku
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
-
150 gramů zelené papriky na kousky
-
30 gramů olivového oleje
-
2 bobkové listy, sušené
-
½ čajové lžičky sušeného tymiánu
-
2 - 3 špetky sušeného estragonu
-
2 - 3 špetky mleté pálivé papriky
-
¾ - 1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
30 gramů rajčatového protlaku
-
550 gramů vody
-
150 gramů suchého bílého vína
-
400 - 450 gramů filetů z tresky na kousky (cca 3 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
20.9 g
Kalorie
967 kJ /
230 kcal
Tuk
6.1 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
21.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
V jednom hrnci
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min.
Novoroční bigos
55min.
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50min.
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min.
Rassolnik (polévka z nakládaných okurek)
1hod. 20min.
Thajská polévka s krevetami
30min.
Korma s mořskými plody
40min.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min.
Polévka Tom Yum
15min.
Toskánské crostini
30min.
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min.
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min.