Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů brambor, na kousky
- 10 gramů petrželové natě
- 2 stroužky česneku
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 150 gramů zelené papriky, na kousky
- 30 gramů olivového oleje
- 2 bobkové listy, sušené
- ½ čajové lžičky sušeného tymiánu
- 2 - 3 špetky sušeného estragonu
- 2 - 3 špetky mleté pálivé papriky
- ¾ - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 550 gramů vody
- 150 gramů suchého bílého vína
- 400 - 450 gramů filetů z tresky, na kousky (cca 3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 967 kJ / 230 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35min
Krevetová polévka s batáty
45min
Thajská polévka s krevetami
30min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min
Slávky alla Medoc
50min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min
Hovězí na tamarindu s rýží
1 godz.
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35min
Králík po sicilsku
1h 20min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Polévka Tom Yum
15 Min