Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g Sonnenblumenöl, etwas mehr für den Teller
- 10 g Apfelessig
- 120 g Wasser
- 1 Eidotter
- 1 Prise Salz
- 1000 g Marillen, halbiert und entsteint
- 100 - 150 g Zucker (je nach Säure der Marillen)
- 160 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 130 g Semmelbrösel
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wiener Rehrücken
3h 40min
Polsterzipfl
2h 10 min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Mohnstrudel
2 Std. 30 Min
Topfenstrudel
2h 10 min
Marillenröster
30 Min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Fruchtige Marillentarte
4 Std.
Apfelschlangerl
2 Std.
Marillenkuchen
1h 30min
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1ωρ. 50 λεπτ.
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2 Std.