Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di patate a cubetti (1 cm)
- 200 g di melanzane a cubetti (1 cm)
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 100 g di mandorle tostate non salate
- 4 spicchi di aglio a metà
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di pomodori freschi in quarti
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- pangrattato q.b.
-
400
g di pasta secca tipo busiate
nebo 400 g di pasta secca tipo fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2213 kJ / 529 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 59.6 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 7.7 g
Alternativní recepty
Sfinciuni
3h 30min
Granita di gelsi
15min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1h 10min
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Panelle
1h 25min
Pesto alla trapanese
20min
Pesto alla siciliana
15min
Timballo di anelletti al forno
1h 40min