Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di patate a cubetti (1 cm)
- 200 g di melanzane a cubetti (1 cm)
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 100 g di mandorle tostate non salate
- 4 spicchi di aglio a metà
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di pomodori freschi in quarti
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- pangrattato q.b.
-
400
g di pasta secca tipo busiate
nebo 400 g di pasta secca tipo fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2213 kJ / 529 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 59.6 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 7.7 g
Alternativní recepty
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 min
Gnocchi di farro con pesto di melanzane
2h
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2h 45min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Pesto alla siciliana
15min
Timballo di anelletti al forno
1h 40min
Panelle
1h 25min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2h
Lasagne al pesto di pistacchi
1h 40min
Pesto alla trapanese
20min