Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di patate a cubetti (1 cm)
- 200 g di melanzane a cubetti (1 cm)
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 100 g di mandorle tostate non salate
- 4 spicchi di aglio a metà
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di pomodori freschi in quarti
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- pangrattato q.b.
-
400
g di pasta secca tipo busiate
nebo 400 g di pasta secca tipo fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2213 kJ / 529 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 59.6 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 7.7 g
Alternativní recepty
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 min
Pesto alla trapanese
20min
Sfinciuni
3u. 30min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50 min
Pesto alla siciliana
15min
Sfincione favarese
3 Std.
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 min
Panelle
1h 25 min