Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
-
300
g di funghi freschi pinolini, a pezzi (peso netto)
nebo 300 g di funghi porcini freschi, a pezzi (peso netto) - 100 g di pane raffermo a pezzi
- 40 g di pecorino a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 2 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- olio di arachidi per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 385 kJ / 92 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Polpette di funghi
1h
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4 Std. 15 Min
Sfogliata ai funghi
1h 40min
Funghi champignon ripieni
1 godz. 5 min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Champignon ripieni al forno
1h
Funghi ripieni di feta e spinaci
35 Min
Uova al funghetto
40min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min
Melanzane ripiene
1h 30min