Polpette di funghi alla siciliana

Polpette di funghi alla siciliana

4.5 34 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
25 pezzi

Suroviny

  • 700 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 300 g di funghi freschi pinolini, a pezzi (peso netto)
    300 g di funghi porcini freschi, a pezzi (peso netto)
  • 100 g di pane raffermo a pezzi
  • 40 g di pecorino a pezzi
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 2 uova
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • olio di arachidi per friggere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 1.9 g
Kalorie 385 kJ / 92 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 3.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...