Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno ai funghi e zucca
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 10 g di pangrattato
- 4 funghi champignon, di media grandezza, Puliti, i cappelli separati dai gambi
- 250 g di zucca cotta a pezzi
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 tuorlo d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Ripieno aromatico ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio mondato
- 4 funghi champignon, di media grandezza. Puliti, i cappelli separati dai gambi
- 30 g di pangrattato
- 10 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 50 g di pasta di salsiccia
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 971 kJ / 232 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 15.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50 min
Polpette di funghi
1h
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min
Funghi champignon ripieni
1h 5 min
Polpette con le sarde
25 min
Cous cous di pesce alla trapanese
3u. 30min
Fave al guanciale
35 min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Ravioli di ricotta
1sa 35 dk
Polpette di funghi alla siciliana
50 min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20 min
Crêpes ai funghi
1u. 50min