Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cavatelli
- 175 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di rucola, lavata e asciugata
- 125 g di semola rimacinata di grano duro
- 100 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
Crema di ceci e cozze
- 1 scalogno
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 peperoncino piccante fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di ceci bianchi lessi, sgocciolati
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- acqua q.b.
- sale q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di cozze pulite e sgusciate
- 20 g di vino bianco
- 10 pomodorini ciliegia in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2347 kJ / 561 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 72.3 g
- Tuk
- 21.1 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25 min
Calamarata, spigola e Pachino
30 min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3 Std. 30 Min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Tiella barese
1 Std.
Pastiera cioccolato e Rum con coulis di fragole
3 Std. 30 Min
Turbanti di spigola e arancio
1 Std.
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1 Std. 30 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50min