Kompatibilní verze
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle
- 10 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina
- 3 uova
Sugo di olive e pomodori
- 70 g di pecorino Romano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
-
400
g di pomodori, tipo San Marzano, senza pelle e a cubetti (2-3 cm)
nebo 400 g di pomodori pelati, senza pelle e a cubetti (2-3 cm) - 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di olive nere denocciolate a metà
- 1200 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2929 kJ / 700 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 86.9 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sugo al tonno
45 Min
Penne all'arrabbiata
20 min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1h 5min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 Std. 30 Min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Penne alla puttanesca
35min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25 min
Pappardelle umbre al pomodoro
1 Std.
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1 Std. 30 Min
Sugo all'ortolana
1h 5min