Kompatibilní verze
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle
- 10 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina
- 3 uova
Sugo di olive e pomodori
- 70 g di pecorino Romano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
-
400
g di pomodori, tipo San Marzano, senza pelle e a cubetti (2-3 cm)
nebo 400 g di pomodori pelati, senza pelle e a cubetti (2-3 cm) - 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di olive nere denocciolate a metà
- 1200 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2929 kJ / 700 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 86.9 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Sugo al tonno
45min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Penne alla puttanesca
35min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Spaghetti al tonno
40min
Sugo alla puttanesca
45min
Gnocchi al pomodoro
1h 30min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min