Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lagane
- 400 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b. per infarinare
- 210 g di acqua
Condimento
- 320 g di ceci in scatola, scolati
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino fresco a pezzi
- 250 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2297 kJ / 549 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 96.5 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 8.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e piselli
35min
Pasta e ceci con pomodorini
40 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Pasta e fagioli cannellini
40 Min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Lagane e ceci
1h
Lagane, ceci e vongole
30 min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Ravioli dolci di castagne
1 Std. 10 Min