Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 gousses d'ail
- 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'huile d'olive
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 100 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 600 g de ris d'agneau, coupés en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de paprika
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1700 kJ / 407 kcal
- Protein
- 16.21 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 36.84 g
- Vláknina
- 0.93 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9h 15min
Soupe de poisson
20 min
Aubergines d'Almagro marinées
96u.
Soufflé de pomme de terre à la morue
13 Std.
Coquillages à la fondue de poireaux
35 min
Tajine d'agneau aux cerises
1 godz. 20 min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Sauce rouille
10min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Blanquette de ris de veau
1 Std. 50 Min