Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 gousses d'ail
- 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'huile d'olive
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 100 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 600 g de ris d'agneau, coupés en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de paprika
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1700 kJ / 407 kcal
- Protein
- 16.21 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 36.84 g
- Vláknina
- 0.93 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moules à l'escabèche
24 Std.
Calamar à la piperade
35min
Brochettes de filets de sardine
1h 25 min
Aumônières aux fruits de mer
1 Std. 30 Min
Sardines à la corsica
50min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12 Std.
Langouste au combava
55min
Thon encebollado
1 Std. 15 Min
Dorade en croûte de sel
35min
Artichauts marinés à l'italienne
12 Std.
Daurade à l'ail
40 Min
Rognons de veau au xérès
25 min