
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 gousses d'ail
- 2 - 3 brins de persil frais équeutés
- 100 g d'huile d'olive
- 150 g d'oignons coupés en morceaux
- 100 g de blancs de poireau coupés en rondelles
- 600 g de ris d'agneau coupés en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de paprika
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 407 kcal / 1700 kJ
- Protein
- 16.21 g
- Tuk
- 36.84 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Vláknina
- 0.93 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce rouille
10 min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30 min
Aubergines d'Almagro marinées
96 h
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 h
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40 min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 h 30 min
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1 h
Langoustines sauce au whisky
1 h 10 min
Granité citron vert et thym
3 h 10 min
Paupiettes d'agneau
1 h 30 min
Encornets à la provençale
55 min
Sauce armoricaine
1 h