Ris d'agneau à la zamorana

Ris d'agneau à la zamorana

2.6 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 portions

Suroviny

  • 2 - 3 gousses d'ail
  • 2 - 3 brins de persil frais équeutés
  • 100 g d'huile d'olive
  • 150 g d'oignons coupés en morceaux
  • 100 g de blancs de poireau coupés en rondelles
  • 600 g de ris d'agneau coupés en morceaux (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à soupe de paprika
  • 50 g d'eau

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 16.21 g
Kalorie 1700 kJ / 407 kcal
Tuk 36.84 g
Vláknina 0.93 g
Sacharidy 2.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...