Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Schalotten, halbiert
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 2 Stängel Salbei, abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 700 g Geflügelbrühe, heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 100 g Forellenfilet, geräuchert, in Stücke gezupft
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2472 kJ / 590 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Risotto mit Zucchini
40 min
Bärlauch-Risotto
35 Min
Fenchel-Risotto
35 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 menit
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Risotto mit Zucchini
50 menit
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Fenchel-Risotto
40 min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min
Spanischer Risotto
40 min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 menit