
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan in Stücken
- 8 Stängel Petersilie abgezupft
- 80 g Schalotten halbiert
- 2 Stängel Rosmarin abgezupft
- 2 Stängel Salbei abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 700 g Geflügelbrühe heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter kalt, in Stücken
- 100 g Forellenfilet, geräuchert in Stücke gezupft
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 590 kcal / 2472 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 60 g
Alternativní recepty
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Risotto mit Basilikum
40min
Kräuterrisotto
45min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Risotto mit Zucchini
50min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min