
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinierter Gewürzlachs
- 10 g Sternanis (8 Stück)
- 1 EL Fenchelsamen (ca. 5 g)
- 20 g brauner Zucker
- 40 g Salz
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 EL Thymian, getrocknet
- 5 Lorbeerblätter, getrocknet
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut in 4 Stücken
Romanesco-Risotto und Fertigstellung
- 40 g Parmesan in Stücken
- 2 Schalotten (ca. 60 g)
- 50 g Butter
- 320 g Risottoreis (18-20 Minuten Garzeit)
- 100 g trockener Weißwein
- 650 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz nach Geschmack
- 400 g Romanesco in kleinen Röschen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 800 kcal / 3349 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 71 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45min
Pasta mit Dicken Bohnen und Garnelen
1hod.
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25hod.
Linguine mit grünem Spargel und Käse-Mandel-Sauce
35min
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55min
Rotkohl-Risotto
50min
Risotto mit Birnen
55min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35min
Wirsing-Pasta
1hod.
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Zitronen-Lachs-Pasta
1hod.