Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinierter Gewürzlachs
- 10 g Sternanis (8 Stück)
- 1 EL Fenchelsamen (ca. 5 g)
- 20 g brauner Zucker
- 40 g Salz
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 EL Thymian, getrocknet
- 5 Lorbeerblätter, getrocknet
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in 4 Stücken
Romanesco-Risotto und Fertigstellung
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten (ca. 60 g)
- 50 g Butter
- 320 g Risottoreis (18-20 Minuten Garzeit)
- 100 g trockener Weißwein
- 650 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz nach Geschmack
- 400 g Romanesco, in kleinen Röschen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3349 kJ / 800 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35min
Pasta mit Lachsfilet und Porree-Sahne-Sauce
1h
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Fenchel-Risotto
35min
Grünkohl-Pasta mit Lachs
35min
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50min