
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g cebuli przekrojonej na pół
- 100 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do smażenia
- 400 g ziemniaków pokrojonych w 2 mm plastry
- 120 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 6 jajek
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 462.5 kcal / 1936.4 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 37.2 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1hod. 10min
Zapiekanka serowa z ciastem filo
55min
Wytrawne racuchy z grzybami
40min
Chrupiący placek z rzodkiewkami i jajkiem (flammkuchen)
1hod. 15min
Ziemniaczany quiche z czosnkiem niedźwiedzim
1hod. 50min
Pulpeciki z tuńczyka i ziemniaków
50min
Banany smażone w cieście
40min
Placuszki z kukurydzą i kolendrą
50min
Gratin z ziemniaków i selera
1hod. 10min
Makaron po alpejsku
45min
Sycylijskie arancini
2hod. 50min
Japoński omlet z kapustą (okonomiyaki)
30min