Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g cebuli, przekrojonej na pół
- 100 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do smażenia
- 400 g ziemniaków, pokrojonych w 2 mm plastry
- 120 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 6 jajek
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1936.4 kJ / 462.5 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 37.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata z batatem, cukinią i kozim twarogiem
40min
Quiche z brokułami i kalafiorem
1 Std. 50 Min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25 Min
Placki z chleba z sosem czosnkowo-ziołowym
50min
Frittata z bobem i młodymi ziemniakami
1 Std. 10 Min
Japoński omlet z kapustą (okonomiyaki)
30min
Frittata z jarmużem i ziemniakami
1 Std. 10 Min
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1 Std. 20 Min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2 Std. 50 Min
Focaccia z kiełbasą
2h
Placki z batatów i sos z rabarbaru
35min
Pizza genueńska z cebulą (fugazza)
1 Std.