Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g cebuli, przekrojonej na pół
- 100 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do smażenia
- 400 g ziemniaków, pokrojonych w 2 mm plastry
- 120 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 6 jajek
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1936.4 kJ / 462.5 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 37.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pulpeciki z tuńczyka i ziemniaków
50 Min
Zapiekanka z kalafiora
55min
Zapiekanka ziemniaczana (parmentier) z sosem bolońskim z bakłażana i soczewicy
1h 35 min
Gulasz z seitanu, ziemniaków i marchewki
1h 20min
Oładki ziemniaczane z grzybami
1h 10min
Gratin z dorsza
50 Min
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1h 20min
Pamoczka grodzieńska
5min
Hiszpańska tortilla z boczkiem i serem
50 Min
Podpłomyki w libańskim stylu
2h 20 min
Litewskie bliny pszenno-owsiane
1h 10min
Zapiekanka ziemniaczana (gratin)
1h 20min