Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gruyère gevulde zalmburger
- 80 g wit brood, in stukken
- 15 g olijfolie
- 50 g boter, in stukken
- 350 g bloemige aardappelen, geschild, in blokjes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tl zout, en meer naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper, en meer naar smaak
- 30 g lente-ui, in stukken
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 80 g Gruyère kaas, in 8 stukken
Sla
- 120 g gemengde jonge bladsla
- 100 g cherry tomaten, gehalveerd
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 1 el olijfolie
- ½ el balsamico azijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoenrisotto met spek
25min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Appelcake
1u.
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.
Halloween broodjes
Brak ocen
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Brak ocen
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min