
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gruyère gevulde zalmburger
- 80 g wit brood in stukken
- 15 g olijfolie
- 50 g boter in stukken
- 350 g bloemige aardappelen geschild, in blokjes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tl zout en meer naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper en meer naar smaak
- 30 g lente-ui in stukken
- 350 g verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)
- 80 g Gruyère kaas in 8 stukken
Sla
- 120 g gemengde jonge bladsla
- 100 g cherry tomaten gehalveerd
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 1 el olijfolie
- ½ el balsamico azijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 525 kcal / 2197 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3hod.
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Chocolade salami
3hod. 10min
Witte chocolade cheesecake
16hod.
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1hod.
Griekse varkensstoofpot
45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1hod.
Preiquiche
1hod. 45min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1hod.