Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gruyère gevulde zalmburger
- 80 g wit brood, in stukken
- 15 g olijfolie
- 50 g boter, in stukken
- 350 g bloemige aardappelen, geschild, in blokjes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tl zout, en meer naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper, en meer naar smaak
- 30 g lente-ui, in stukken
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 80 g Gruyère kaas, in 8 stukken
Sla
- 120 g gemengde jonge bladsla
- 100 g cherry tomaten, gehalveerd
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 1 el olijfolie
- ½ el balsamico azijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige tomatensoep
25min
Steak Stroganoff
45 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Kip met romige groenten saus
50 Min
Pastasalade met kip
1h 15min
Kipfilets pizzaiola
55min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min