Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 70 - 80 g de zanahoria en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1000 g de sepia (en trozos de aprox. 3 cm)
- 3 cucharadas de tomate triturado en conserva
- 50 g de vino blanco
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 800 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 39.34 g
- Sacharidy
- 25.88 g
- Tuk
- 10.47 g
- Vláknina
- 7.71 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Potaje de vigilia
30 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Alubias con bacalao
30 min
Patatas guisadas con calamares
40 min
Lentejas con calamares
2u. 50min
Potaje de sepia con garbanzos
40 min
Alubias con gambas
20min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min
Garbanzos con almejas para dos
50 min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 min