Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 70 - 80 g de zanahoria en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1000 g de sepia (en trozos de aprox. 3 cm)
- 3 cucharadas de tomate triturado en conserva
- 50 g de vino blanco
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 800 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 39.34 g
- Sacharidy
- 25.88 g
- Tuk
- 10.47 g
- Vláknina
- 7.71 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alubias con bacalao
30 min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 Min
Patatas guisadas con calamares
40 Min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50min
Potaje de vigilia
30 min
Potaje de sepia con garbanzos
40 Min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Fabes con almejas
30 min
Guiso marinero
1 Std. 20 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min