Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g pepino s/ casca cortado em pedaços
- 50 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços
- 700 g água
- 240 g iogurte grego
- 30 g mostarda de Dijon
- 20 g salsa
- 10 g aneto, mais q.b. p/ servir
- 1 ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 179 kJ / 45 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vichyssoise
40 min
Gaspacho
10 Min
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30 min
Gaspacho de beterraba
50 min
Sopa fria de tomate e pêssego
40 min
Salmorejo
25 min
Gaspacho
30 min
Creme de abacate e pepino
5 Min
Gaspacho de cenoura
10 Min
Sopa fria de pepino, maçã e limão
10 Min
Sopa fria de milho e espargos laminados
35 min
Soufflé de espinafres e espargos
1h 30min