Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di mais bianca bramata
- 70 g di olio di semi di girasole
- 70 g di latte intero
- 70 g di vino bianco secco
- 120 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 2 uova
- 500 g di farina tipo 00
- 180 g di uva passa, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 411.6 kJ / 98.3 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 5.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Bicerin
30 min
Praline al gelato
5h 55min
Torta del cardinale
3u. 30min
Éclair di primavera alla verbena
Žádné hodnocení
Le fraisier
7hod. 30min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Pierogi di manzo (ravioli polacchi)
1h
Panini ripieni di funghi cardoncello
1h 15 min
Calzoncini con i ceci
2j 15 menit
Cono graffa
1h
Fantasia di nocciole
1sa 35 dk
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4h 10min