
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di mais bianca bramata
- 70 g di olio di semi di girasole
- 70 g di latte intero
- 70 g di vino bianco secco
- 120 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 2 uova
- 500 g di farina tipo 00
- 180 g di uva passa ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 98.3 kcal / 411.6 kJ
- Protein
- 0.9 g
- Tuk
- 4.4 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Sodík
- 5.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce veloce (Bimby Friend)
50min
Frappucino al caffè
5min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1hod.
Hash Browns (frittelle di patate)
1hod. 10min
Pastel de milho
1hod.
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4hod. 45min
Bomboloni al forno
3hod. 35min
Torta di frittelle di fegatini
1hod. 50min
Cous cous marocchino
50min
Crêpes al limone con mascarpone e lamponi
35min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6hod.
Bignè al tiramisù
4hod.