Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di mais bianca bramata
- 70 g di olio di semi di girasole
- 70 g di latte intero
- 70 g di vino bianco secco
- 120 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 2 uova
- 500 g di farina tipo 00
- 180 g di uva passa, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 411.6 kJ / 98.3 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 5.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne con le cozze
1u.
Fileja al ragù
3h
Panzerotti alla romana
55min
Carne macinata
35min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Chiacchiere salate
55min
Bocconotto
2u.
Ciambella ciociara
3h
Moretta fanese
35min
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1h 30 min
Arancini ai frutti di mare
2u.
Mousse al cioccolato per copertura
20min