Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di mais bianca bramata
- 70 g di olio di semi di girasole
- 70 g di latte intero
- 70 g di vino bianco secco
- 120 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 2 uova
- 500 g di farina tipo 00
- 180 g di uva passa, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 411.6 kJ / 98.3 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 5.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fileja al ragù
3hod.
Muffin cardinali
50 Min
Festival (frittelline giamaicane)
1h 30min
Krapfen di patate ripieni
2hod. 30min
Oranais all'albicocca
1 godz. 35 min
Soba fredda con daikon
Žádné hodnocení
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Girelle al cioccolato
9 Std. 40 Min
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Cono graffa
1h
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20min