Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di funghi porcini secchi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, (ad es. collo, spalla)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaio di farina
- 300 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2056 kJ / 494 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 Min
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Keine Bewertungen
Salsa olandese
Keine Bewertungen
Zuppa di asparagi e aneto
25 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Zuppa di patate dolci e mais
Keine Bewertungen
Lasagne
2 Std.
Flammkuchen vodese
1 Std. 30 Min