
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di funghi porcini secchi
- 100 g di panna intera, fredda
- 80 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (ad es. collo, spalla)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaio di farina
- 300 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 100 g di panna intera
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 494 kcal / 2056 kJ
- Protein
- 44.3 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 12 g
Alternativní recepty
Polpette in salsa spagnola
55min
Spätzle al formaggio
1hod. 10min
Curry verde di pollo
55min
Vin brûlé bianco
20min
Crêpe
1hod. 15min
Lasagne
2hod.
Cannelloni spinaci e ricotta
1hod. 30min
Minestra di pomodori con quark
25min
Pizza con la zucca
1hod.
Pizza prosciutto e funghi
1hod. 45min
Soufflé di spinaci e uova
35min
Spezzatino alla zurighese
50min