Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di funghi porcini secchi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, (ad es. collo, spalla)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaio di farina
- 300 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2056 kJ / 494 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Žádné hodnocení
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Žádné hodnocení
Risotto alla milanese
30 min
Piccata di pollo su ratatouille
40min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25min
Verdure asiatiche in agrodolce
Žádné hodnocení
Zuppa di farina alla basileese
1h 10min
Biscotti secchi al cioccolato
1h 30min
Liquore ai frutti rossi
30 min
Tortine alle fragole
1 godz. 15 min
Spezzatino alla zurighese
50min
Stufato di pollo alla senape
40min