Zařízení & příslušenství
Feijoada (Bean and Meat Stew)
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portions
Suroviny
-
water1750 g
-
savoy cabbage, cut in stripspointed cabbage cut in strips600 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes150 g
-
olive oil30 g
-
smoked bacon diced100 g
-
white wine150 g
-
dried bay leaf1
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
dried red chilli1
-
pork belly, boneless and skinless sliced100 g
-
pork spare ribs250 g
-
1 smoked pork sausagefarinheira sausage1
-
chorizo sliced (approx. 100 g)½
-
black pudding (whole)200 - 250 g
-
tinned butter beans rinsed, drained1000 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
32 g
Kalorie
3904 kJ /
934 kcal
Tuk
70 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Portuguese Classics
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1hod. 30min.
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25min.
Beef Stroganoff
1hod.
Chicken Étouffée
45min.
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min.
Veracruz Fish
30min.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min.
Tom Yum with Prawns
25min.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12hod. 45min.
Pork with Spinach Lentils
20min.
Beef Goulash Soup
1hod. 15min.
Lentil and Pancetta Stew
1hod.