Feijoada (Bean and Meat Stew)

Feijoada (Bean and Meat Stew)

4.8 17 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portions

Suroviny

  • water
    1750 g
  • pointed cabbage cut in strips
    600 g
    savoy cabbage, cut in strips
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    150 g
  • carrots cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • tinned chopped tomatoes
    150 g
  • olive oil
    30 g
  • smoked bacon diced
    100 g
  • white wine
    150 g
  • dried bay leaf
    1
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • dried red chilli
    1
  • pork belly, boneless and skinless sliced
    100 g
  • pork spare ribs
    250 g
  • farinheira sausage
    1
    1 smoked pork sausage
  • chorizo sliced (approx. 100 g)
    ½
  • black pudding (whole)
    200 - 250 g
  • tinned butter beans rinsed, drained
    1000 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 32 g
Kalorie 3904 kJ / 934 kcal
Tuk 70 g
Sacharidy 38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...