Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1750 g water
-
600
g pointed cabbage, cut in strips
nebo savoy cabbage, cut in strips - 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 150 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 100 g smoked bacon, diced
- 150 g white wine
- 1 dried bay leaf
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
nebo 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 dried red chilli
- 100 g pork belly, boneless, skinless, sliced
- 250 g pork spare ribs
-
1
farinheira sausage
nebo 1 smoked pork sausage - ½ chorizo, sliced (approx. 100 g)
- 200 - 250 g black pudding (whole)
- 1000 g tinned butter beans, rinsed, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3904 kJ / 934 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 70 g
Alternativní recepty
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Moroccan Bean Soup
45 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2h 15 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Tomato and Haddock Rice
50min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min