Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de chirlas frescas
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 600 g de patatas para cocer chascadas en dados de 3 cm
- 100 g de vino blanco
- 400 g de caldo de pescado
- 2 - 3 gotas de tabasco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharada de perejil fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1074 kJ / 257 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 30.9 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 600.3 mg
Alternativní recepty
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50min
Garbanzos con chistorra
40 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Patatas con huevos en salsa verde
1 Std.
Sopa de ajo
40 Min
Patatas guisadas con champiñones
45 Min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Merluza a la koskera
45 Min
Patatas guisadas con gambones
1 Std.
Patatas con almejas
40 Min
Fideuá con mejillones
50min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1 Std. 10 Min