Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Frühlingszwiebeln (grüne Teile für die Dekoration aufheben)
- 500 g Kohlrabi, geschält und zarte Blätter, in Stücken
- 50 g Erdäpfel, geschält, in Stücken
- 25 g Butter
- 1000 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
-
5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 10 g Apfelessig
- 1 Packung Kresse
- 150 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 591 kJ / 142 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45min
Paprikasuppe
30p
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50 Min
Aromatische Kressesuppe
30p
Leichte Käsesuppe
25min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30p
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 Min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35min
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min