Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di code di gambero fresche pulite
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 12 pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1218 kJ / 291 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 12.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Gamberi al balsamico
30 min
Insalata di calamari al limone
35min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1u.
Insalata di totano e piselli al lime
1u.
Anelli di totano in umido
30 min
Seppie con i piselli
40min
Insalata di farro e vongole in vasetto
1u.
Mazzancolle alle albicocche
30 min
Lenticchie con bocconcini di salmone
45min