Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stücke Entenbrust, mit Haut (à ca. 140 g)
- Salz zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 50 g Schalotten
- Butter zum Braten
- 100 g Feigen, geachtelt
- 250 g Burgunder Rotwein
- 150 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Bratensaucenkonzentrat (z. B. von Knorr)
- 40 g Honig
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 20 g Senf
- 500 g Schupfnudeln, aus dem Kühlregal
- Öl zum Braten
- 20 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2521 kJ / 602 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50 Min
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2h
Rehmedaillons mit Walnussrisotto
45 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Lammrücken im Tramezzinimantel auf Schwarzwurzeln
50 Min
Coq au vin
2h
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 Min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1 Std.
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 Std. 20 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50min