
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stücke Entenbrust, mit Haut (à ca. 140 g)
- Salz zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 50 g Schalotten
- Butter zum Braten
- 100 g Feigen geachtelt
- 250 g Burgunder Rotwein
- 150 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Bratensaucenkonzentrat (z. B. von Knorr)
- 40 g Honig
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 20 g Senf
- 500 g Schupfnudeln aus dem Kühlregal
- Öl zum Braten
- 20 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 602 kcal / 2521 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2hod.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Coq au vin
2hod.
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1hod. 30min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25hod.
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1hod. 10min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1hod.
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1hod. 20min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1hod.