Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stücke Entenbrust, mit Haut (à ca. 140 g)
- Salz zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 50 g Schalotten
- Butter zum Braten
- 100 g Feigen, geachtelt
- 250 g Burgunder Rotwein
- 150 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Bratensaucenkonzentrat (z. B. von Knorr)
- 40 g Honig
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 20 g Senf
- 500 g Schupfnudeln, aus dem Kühlregal
- Öl zum Braten
- 20 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2521 kJ / 602 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 min
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1hod. 40min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1hod.
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 godz. 20 min
Rehmedaillons mit Walnussrisotto
45 min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1hod.
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 godz. 30 min