Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 200 g beringela cortada em cubos
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 30 g chalota
- 20 g vinho branco
- 200 g tomate em pedaços maduro em pedaços
- 1 c. sopa de orégãos
- 150 g arroz p/ risoto
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo ½ cubo de caldo de legumes - 250 g água
- 10 g manteiga
- Queijo da Ilha em lascas q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2325.9 kJ / 555.9 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 74.7 g
- Tuk
- 24.9 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 598.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiras de vaca e espargos salteados
30 Min
Trouxas de legumes
1 Std.
Asas de frango com molho de amendoim e arroz
50 Min
Carne satay com noodles arco-irís - TM6
Žádné hodnocení
Bao de jaca
1 Std. 40 Min
Creme de brócolos e ervilhas e gratinado de corvina e legumes
1 Std.
Salmão com molho de alho-francês e batata
50 Min
Bucatini de beterraba e feta
25 Min
Tarte de couve roxa e maçã
40min
Massa com molho beringela e tomate
45min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50 Min
Papas de aveia de chocolate e pera
8 Std.