Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de mantequilla
- 50 g de queso parmesano
- 60 g de chalota en mitades
- 2 dientes de ajo
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 800 g de caldo de verduras caliente (no hirviendo)
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 3 - 5 pellizcos de sal
- 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 12 vieiras limpias
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 6 - 8 ramitas de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2353 kJ / 562 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 70.5 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 886.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz tapado
50 min
Risotto de mariscos Gochujang
1h
Polenta con boloñesa de pollo
45 min
Puré rústico de patata y batata con romero
45 min
Langostinos thai
15 Min
Empanadillas de puerro, salmón y queso cremoso
1 godz. 45 min
Mimosa de pomelo
10min
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50 min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Risotto de setas
25 min
Mousse de maracuyá
2 godz. 10 min
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4h 30min