Risotto al azafrán con vieiras

Risotto al azafrán con vieiras

3.5 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 60 g de mantequilla
  • 50 g de queso parmesano
  • 60 g de chalota en mitades
  • 2 dientes de ajo
  • 320 g de arroz de grano redondo
  • 100 g de vino blanco
  • 800 g de caldo de verduras caliente (no hirviendo)
  • 2 pellizcos de hebras de azafrán
  • 3 - 5 pellizcos de sal
  • 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 12 vieiras limpias
  • 1 cucharada de aceite de oliva
  • 6 - 8 ramitas de cebollino fresco picado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 886.3 mg
Protein 19.5 g
Kalorie 2353 kJ / 562 kcal
Tuk 19.6 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 10.5 g
Sacharidy 70.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...