
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de mantequilla
- 50 g de queso parmesano
- 60 g de chalota en mitades
- 2 dientes de ajo
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 800 g de caldo de verduras caliente (no hirviendo)
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 3 - 5 pellizcos de sal
- 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 12 vieiras limpias
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 6 - 8 ramitas de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 562 kcal / 2353 kJ
- Protein
- 19.5 g
- Tuk
- 19.6 g
- Sacharidy
- 70.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Sodík
- 886.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa César
10min
Solomillo de ternera con salsa de cerezas al Oporto
30min
Risotto de setas al cava
35min
Quiche integral de puerro, albahaca y salmón
1h 20min
Gravlax de salmón
60h 30min
Popietas de trucha en salsa de mostaza
30min
Vacío al horno con salsa picante
4h 20min
Rigatonis rellenos de pollo de corral
40min
Polenta gratinada
45min
Risotto de mariscos (sin lácteos)
35min
Pescado blanco dorado con salsa de limón
30min
Risotto de setas
25min