Risotto al azafrán con vieiras

Risotto al azafrán con vieiras

3.8 5 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
4 raciones

Suroviny

  • de mantequilla
    60 g
  • de queso parmesano
    50 g
  • de chalota en mitades
    60 g
  • dientes de ajo
    2
  • de arroz de grano redondo
    320 g
  • de vino blanco
    100 g
  • de caldo de verduras caliente (no hirviendo)
    800 g
  • de hebras de azafrán
    2 pellizcos
  • de sal
    3 - 5 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    3 - 4 pellizcos
  • vieiras limpias
    12
  • de aceite de oliva
    1 cucharada
  • de cebollino fresco picado
    6 - 8 ramitas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 562 kcal / 2353 kJ
Protein 19.5 g
Tuk 19.6 g
Sacharidy 70.5 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 10.5 g
Sodík 886.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...