Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de mantequilla
- 50 g de queso parmesano
- 60 g de chalota en mitades
- 2 dientes de ajo
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 800 g de caldo de verduras caliente (no hirviendo)
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 3 - 5 pellizcos de sal
- 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 12 vieiras limpias
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 6 - 8 ramitas de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2353 kJ / 562 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 70.5 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 886.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de calabaza y langostinos
45 min
Raviolis de ricota y espinaca
1h 30min
Crema de calabaza con langostinos dorados
1 Std.
Mejillones con champiñones y puerros en salsa
55 min
Risotto de mariscos Gochujang
1 Std.
Langostinos all'arrabbiata
35 min
Fillet mignon con puré de patata rústico y espinacas a la crema - EEUU
1 Std. 15 Min
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
1h 45 min
Risotto con verduras asadas y lenguado
30 min
Ceviche de lubina y langostinos con piña
1 Std.
Risotto de mariscos (sin lácteos)
35 min
Risotto con hongos a la cerveza
40 min