Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 15 feuilles de basilic frais
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 œufs
- 360 g de lait entier
- 40 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- beurre, pour le gaufrier
- 3 tomates, coupées en fines rondelles
- 2 boules de mozzarella de bufflonne (250 g env.), coupées en fines lamelles
- 30 g de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 935.5 kJ / 223.6 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Galettes de maïs à la coriandre
50min
Gaufres au jambon, mozzarella et pesto
50min
Gaufres vertes aux épinards, saumon fumé et graines germées
35min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 godz. 20 min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3 godz. 15 min
Blinis au potimarron et chèvre, guacamole et jambon de Parme
1h 10min
Pizza au pesto de pistaches, fromage stracciatella et mortadelle
3h 10min
Menu light - Salade aux figues, raisins, feta et quinoa
30 min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2 godz.
Gaufres patate douce et épices
50min
Gaufres façon club sandwich
40min
Blinis de patate douce, yaourt à la coriandre
1 godz. 15 min