
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan coupé en morceaux
- 15 feuilles de basilic frais
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 œufs
- 360 g de lait entier
- 40 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- beurre pour le gaufrier (volitelně)
- 3 tomates coupées en fines rondelles
- 2 boules de mozzarella de bufflonne (250 g env.), coupées en fines lamelles
- 30 g de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 223.6 kcal / 935.5 kJ
- Protein
- 9.9 g
- Tuk
- 11.9 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Pita épinards et feta
2hod. 25min
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
1hod.
Pesto d'épinards, pignons et feta
15min
Gaufres façon club sandwich
40min
Gaufres au jambon, mozzarella et pesto
50min
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2hod. 35min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1hod. 20min
Wraps veggies
1hod.
Pizza au pesto de pistaches, fromage stracciatella et mortadelle
3hod. 10min
Gaufres au chèvre frais
1hod. 40min
Gaufres patate douce et épices
50min
Gaufres vertes aux épinards, saumon fumé et graines germées
35min