Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 15 feuilles de basilic frais
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 œufs
- 360 g de lait entier
- 40 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- beurre, pour le gaufrier
- 3 tomates, coupées en fines rondelles
- 2 boules de mozzarella de bufflonne (250 g env.), coupées en fines lamelles
- 30 g de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 935.5 kJ / 223.6 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaufres vertes aux épinards, saumon fumé et graines germées
35 Min
Gaufre de légumes
35 Min
Bagel saumon fumé et concombre
1 godz. 15 min
Blinis au potimarron et chèvre, guacamole et jambon de Parme
1 godz. 10 min
Gaufres patate douce et épices
50 min
Rouleaux de printemps au chèvre frais
40 Min
Gaufres au chèvre frais
1h 40 min
Crêpes aux épinards, sauce au yaourt
25min
Bagel au saumon fumé et roquette
2 godz. 5 min
Wrap au chèvre
1 godz. 25 min
Gaufres façon club sandwich
40 Min
Gaufres au jambon, mozzarella et pesto
50 min