Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, pelé coupé en morceaux
- 20 g de beurre, coupé en dés, 10 g pour les ramequins
- 200 g d'épinards frais, hachés grossièrement
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 70 g de lait
- du sel
- du poivre moulu
- 350 g de filets de saumon frais, coupés en dés
- 2 gros œufs
- 60 g de gruyère râpé
- 400 g d'eau
- 150 g de fromage blanc nature
- 1 c. à soupe de moutarde forte
- 2 brins d'aneth frais, équeutés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2187 kJ / 525 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake épinard-ricotta
55 Min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1 Std. 45 Min
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1 Std. 10 Min
Salade de raie
1 Std. 45 Min
Flan d'épinard
45min
Flans de potiron et magret fumé
1h 15min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 Std. 35 Min
Soufflé aux épinards et deux fromages
35min
Flans vapeur aux épinards
40min
Petits flans de carotte
12h
Terrine de saumon aux épinards
2 Std.
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min