Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g parmesan, coupé en morceaux
- 350 g de feuilles de blette, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 200 g de pommes de terre, détaillées en dés (1 cm)
- 40 g d'oignon, coupé en deux
-
1
c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 cube de bouillon de légumes - 600 g d'eau
- 50 g de lait
- 4 filets d'huile d'olive extra vierge
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 669.5 kJ / 160.5 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Gratin de blettes
1h
Soupe au chou
45min
Epinards à la crème
25min
Soupe de potimarron aux épices
45min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1h 5min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50min
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min