Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g parmesan, coupé en morceaux
- 350 g de feuilles de blette, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 200 g de pommes de terre, détaillées en dés (1 cm)
- 40 g d'oignon, coupé en deux
-
1
c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 cube de bouillon de légumes - 600 g d'eau
- 50 g de lait
- 4 filets d'huile d'olive extra vierge
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 669.5 kJ / 160.5 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Velouté d'épinards au chèvre
35 min
Velouté de fenouil à la carotte blanche
40min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50 min
Soupe au chou
45 min
Soupe de courgette et menthe
35 min
Velouté de betterave au lait de coco
40min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 Std. 5 Min
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40min
Velouté de fenouil
30 Min
Potage de carottes aux fanes
40min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min
Soupe de potimarron aux épices
45 min