Kompatibilní verze
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 420.8 mg
Alternativní recepty
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Fennel Apple Salad
20 min
Smoky Couscous Salad
20 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min