Kompatibilní verze
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 420.8 mg
Alternativní recepty
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Black Ravioli with Sea Bass
1 godz. 45 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.