Zařízení & příslušenství
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
Roasted Vegetables
-
red onions halved vertically150 g
-
butternut squash cut in wedges that fit in feeder200 g
-
beetroot trimmed or halved if necessary to fit in feeder200 g
-
olive oil50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves2 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
Couscous and Tahini Dressing
-
couscous120 g
-
water240 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
garlic clove1
-
tahini40 g
-
plain yoghurt50 g
-
cumin seeds2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned chickpeas rinsed, drained, (1 x 400 g tin)240 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped4 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
420.8 mg
Protein
8 g
Kalorie
1471.1 kJ /
351.6 kcal
Tuk
20.5 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
36.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix® Cutter
27 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min.
Massaman Curry with Jasmine Rice
1hod.
Satay Tofu Kebabs
1hod. 5min.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45min.
Vegan Aioli Sauce
10min.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1hod. 25min.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1hod.
Aubergine and Lentil Salad
40min.
Vegan Lentil Lasagne
2hod. 20min.
Sumac-spiced Houmous
5min.