Kompatibilní verze
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 420.8 mg
Alternativní recepty
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Vegan Aubergine Rolls
11u. 15min
Satay Tofu Kebabs
1h 5 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min