Zařízení & příslušenství
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
Příprava 10min.
Celkový 10min.
6 portions
Suroviny
-
kale100 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
pumpkin seeds40 g
-
extra virgin olive oil (see tip)140 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Greek yoghurt200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
231.6 mg
Protein
5.5 g
Kalorie
1103.1 kJ /
263.7 kcal
Tuk
24.2 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
3.8 g
Sacharidy
7.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nourish Your Gut
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
White Bean and Feta Dip
5min.
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45min.
Date and Nut Balls
20min.
Espresso Martini
5min.
Heirloom Tomato Gazpacho
1hod. 10min.
Elderflower Basil Gin Fizz
10min.
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min.
Cucumber Margarita
10min.
Express Strawberries Dessert
5min.