Zařízení & příslušenství
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
Příprava 10min.
Celkový 10min.
6 portions
Suroviny
-
kale100 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
pumpkin seeds40 g
-
extra virgin olive oil (see tip)140 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Greek yoghurt200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
231.6 mg
Protein
5.5 g
Kalorie
1103.1 kJ /
263.7 kcal
Tuk
24.2 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
3.8 g
Sacharidy
7.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nourish Your Gut
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Date and Nut Balls
20 menit
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 menit
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 menit
Thai Cucumber Salad
15 menit
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 menit
Grated Carrot Salad
10 menit
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 menit
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 menit
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 menit
Super Quick Broccoli Salad
5 menit
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 menit
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 menit