Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip

3.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
6 portions

Suroviny

  • kale
    100 g
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • pumpkin seeds
    40 g
  • extra virgin olive oil (see tip)
    140 g
  • garlic clove
    1
  • nutritional yeast
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Greek yoghurt
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 231.6 mg
Protein 5.5 g
Kalorie 1103.1 kJ / 263.7 kcal
Tuk 24.2 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 7.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...