Zařízení & příslušenství
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
8 slices
Suroviny
Butternut Squash
-
butternut squash peeled, diced (2 cm)500 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh sage leaves torn in pieces5
-
dried chilli flakes1 pinch
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Pastry
-
plain flour100 g
-
spelt flour100 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
unsalted butter cold, diced75 g
-
water cold45 g
-
fine sea salt2 pinches
Filling
-
roasted hazelnuts80 g
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves plus extra roughly chopped for garnishing5
-
onions quartered80 g
-
olive oil30 g
-
whole milk150 g
-
feta cheese roughly chopped100 g
-
large eggs3
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 slice
Protein
11.1 g
Kalorie
1604 kJ /
385 kcal
Tuk
25.2 g
Sacharidy
26.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Family Table
65 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Lentil Moussaka
3h 30min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min