Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Butternut Squash
- 500 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
- 1 Tbsp olive oil
- 5 fresh sage leaves, torn in pieces
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pastry
- 100 g plain flour
- 100 g spelt flour
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- 45 g water, cold
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 80 g roasted hazelnuts
- 2 garlic cloves
- 5 fresh sage leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 80 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g whole milk
- 100 g feta cheese, roughly chopped
- 3 large eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1604 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 25.2 g
Alternativní recepty
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1 Std. 40 Min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2j 15 menit
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Lentil Moussaka
3u. 30min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1sa 35 dk
Stuffed Butternut Squash with Feta
1u. 50min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h