Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Butternut Squash
- 500 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
- 1 Tbsp olive oil
- 5 fresh sage leaves, torn in pieces
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pastry
- 100 g plain flour
- 100 g spelt flour
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- 45 g water, cold
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 80 g roasted hazelnuts
- 2 garlic cloves
- 5 fresh sage leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 80 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g whole milk
- 100 g feta cheese, roughly chopped
- 3 large eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1604 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 25.2 g
Alternativní recepty
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Middle Eastern Aubergine Pies
2h
Lentil Moussaka
3h 30min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1h 40 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.