Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zalm in amandelkorst
- 40 g olijfolie, en meer om in te vetten
-
4
verse zalmfilets, ontveld (ong. 150 g stuk)
nebo 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (ong. 150 g stuk) - 30 g vers geperst citroensap
- 20 g Dijon mosterd
- 15 g honing
- 2 teentjes knoflook
- ½ tl zout
- 20 g gepelde amandelen
- 50 g brood, in stukken
- 5 g verse peterselie
Citroen tagliatelle met asperges
- 1200 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 300 g verse ei pasta, type tagliatelle
- 250 g groene asperges, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ citroen, zeste en sap
- verse peterselie, gehakt, als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2647 kJ / 633 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Mediterrane kippenpastei
50min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min