Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zalm in amandelkorst
- 40 g olijfolie, en meer om in te vetten
-
4
verse zalmfilets, ontveld (ong. 150 g stuk)
nebo 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (ong. 150 g stuk) - 30 g vers geperst citroensap
- 20 g Dijon mosterd
- 15 g honing
- 2 teentjes knoflook
- ½ tl zout
- 20 g gepelde amandelen
- 50 g brood, in stukken
- 5 g verse peterselie
Citroen tagliatelle met asperges
- 1200 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 300 g verse ei pasta, type tagliatelle
- 250 g groene asperges, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ citroen, zeste en sap
- verse peterselie, gehakt, als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2647 kJ / 633 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 godz. 35 min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Gemarineerde paprika's
Žádné hodnocení
Knapperige koekjes
1h 30min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min