![Chipotle bean and corn salad Chipotle bean and corn salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d8b930dc-e34a-4ad3-bb5f-26fe257c0a6b/Derivates/b309d1f1-cba0-48fa-a33f-1d1d69e16e8d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salad
- 2 sweet corn cobs (approx. 200 g), husks and silks removed
- 150 g red onion (approx. 1 onion), cut into quarters
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
Chipotle chilli dressing
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 60 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp ground cumin
- 30 - 40 g chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips), to taste
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 912.3 kJ / 217.2 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 429.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Hoisin pork bowl
30min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Smoky chipotle beans
30min
Chickpea shawarma salad bowl
40p
Satay noodle salad
35 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Red pesto chicken salad
35 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Mexican stack
45min