
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 40 g de avellanas crudas sin piel
- 80 g de chalotas
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 500 - 600 g de confit de pato deshuesado, en trozos
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de batatas peladas, en trozos de 3 cm
- 1 trozo de jengibre fresco de aprox. 2 cm
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 chorritos de aceite de oliva para engrasar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 494 kcal / 2068 kJ
- Protein
- 22.2 g
- Tuk
- 31.9 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca mar y tierra
55 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Vichyssoise
2 h 20 min
Canelones con ceps al foie
2 h 50 min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5 min
Sopa fría de melón
10 min
Sopa de galets rellenos de foie
1 h 45 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 h 10 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 h 30 min
Crema parmentier de setas shiitake
35 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 h 30 min
Trinxat de col
1 h 15 min