Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon rouge, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 300 g d'asperges, en tronçons (3 cm)
- 500 g de dos de cabillaud, coupé en quatre
- 250 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- du sel
- du poivre moulu
- 5 tiges de cerfeuil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 963 kJ / 229 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35min
Saumon aux asperges, sauce aux câpres et riz au cumin
30 min
Cabillaud en croûte d'herbes sur lit d'épinards, crème citron
45 min
Asperges à la flamande
25 Min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1 godz. 30 min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Filet de bar, salsa artichaut et jus de palourdes
50min
Papillotes de cabillaud à la mangue et au gingembre
35min
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1 godz. 30 min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min
Cabillaud au pistou et légumes confits
50min