Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon rouge, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 300 g d'asperges, en tronçons (3 cm)
- 500 g de dos de cabillaud, coupé en quatre
- 250 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- du sel
- du poivre moulu
- 5 tiges de cerfeuil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 963 kJ / 229 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Soles aux herbes vapeur, mousseline de carottes
1 Std. 5 Min
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55 Min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45 min.
Saumon et salade de pomme et fenouil
1 Std. 20 Min
Papillote de poisson aux légumes d'automne et moelleux au citron vert
55 Min
Homard sauce newburg et purée de potiron
1 Std. 15 Min
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45 Min
Filet de lieu jaune en croûte d'aneth
50 Min
Bar vapeur, sauce à la mangue et légumes d’hiver
55 Min
Papillotes de cabillaud à la mangue et au gingembre
35 Min
Cabillaud en herbes, purée orange-carotte
1 Std. 15 Min
Papillotes de cabillaud à la mangue
35 Min