Papillote de cabillaud, coques et asperges

Papillote de cabillaud, coques et asperges

4.3 13 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g d'oignon rouge coupé en quatre
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g d'eau
  • 300 g d'asperges en tronçons (3 cm)
  • 500 g de dos de cabillaud coupé en quatre
  • 250 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 5 tiges de cerfeuil frais

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 27 g
Kalorie 963 kJ / 229 kcal
Tuk 12 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...