Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de blettes
- 1 gousse d'ail
- 10 g de gingembre, en tranches fines
- 1 oignon, coupé en deux
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (3 cm)
- 80 g de blanc de poireau, coupé en morceaux
- 10 g d'huile végétale
- 150 g de céleri-rave
-
1
c. à café bombée de fond de légumes maison
nebo 1 cube de bouillon de légumes - 300 g d'eau
- 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 brins de persil frais, équeutés
- sel, pour la finition
- ¼ c. à café de poivre moulu
- jus de citron fraîchement pressé, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 569 kJ / 135 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 1528 mg
Alternativní recepty
Velouté de poireaux et pois cassés
4 Std. 15 Min
Minestrone d'hiver
1h 10min
Potée végétarienne
1h
Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet
55 Min
Frittata de pommes de terre au chou kale
1h 10min
Soupe au chou
45 Min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55 Min
Minestrone de légumes verts
1h
Soupe au chou, carotte, pommes de terre et haddock fumé
45 Min
Salade de chou-fleur et pois chiches
45 Min
Potage de carottes aux fanes
40min
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40min