Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes

Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes

3.5 12 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
2 portions

Suroviny

  • 50 d'échalotes
  • 100 g de beurre coupé en morceaux
  • 20 g de jus de citron
  • 200 g d'eau
  • 800 g de jus d'orange
  • 400 g de panais coupés en morceaux
  • 300 g de saint-pierre détaillé en 4 aiguillettes (2 filets)
  • 20 g d'huile d'olive
  • 110 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 70 g de lait
  • 4 pincées de sel
  • 3 pincées de noix de muscade en poudre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1803.5 mg
Protein 31 g
Kalorie 4851 kJ / 1165 kcal
Tuk 80 g
Vláknina 8.5 g
Nasycený tuk 44.5 g
Sacharidy 74 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...