Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Hirse
- 800 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 TL Salz
- 150 g Karotten, geschält
- 100 g Erbsen, tiefgekühlt
-
4
EL Sonnenblumenkerne
nebo Pinienkerne - 100 g Mais, aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- 6 Zweiglein Minze, frisch, Blättchen abgezupft
- 40 g Zitronensaft
- 40 g Agavendicksaft
- 70 g Olivenöl
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Kürbissuppe mit Hirse
35 min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1h 45 min
Quinoasalat mit Zucchini und Karotte
1 Std. 35 Min
Hirsepfanne mit gebratenem Gemüse und Cashews
30 min
Dinkelsalat mit Radieschen und Rucola
40 min
Bowl mit Zartweizen, Gemüse und Rote-Rüben-Hummus
50 min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1h 10 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 min
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35 min
Vollkornreissalat mit Kurkumadressing
1 Std. 5 Min
Apfel-Hirse-Frühstück
30 min