Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Hirse
- 800 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 TL Salz
- 150 g Karotten, geschält
- 100 g Erbsen, tiefgekühlt
-
4
EL Sonnenblumenkerne
nebo Pinienkerne - 100 g Mais, aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- 6 Zweiglein Minze, frisch, Blättchen abgezupft
- 40 g Zitronensaft
- 40 g Agavendicksaft
- 70 g Olivenöl
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1h 10min
5-Elemente Kraftbrei mit Quinoa und Maroni
45 min
Quinoasalat mit Zucchini und Karotte
1 godz. 35 min
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30 min
Hirsepfanne mit gebratenem Gemüse und Cashews
30 min
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35min
Bowl mit Zartweizen, Gemüse und Rote-Rüben-Hummus
50min
Kürbissuppe mit Hirse
35min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Kichererbsensalat mit Kräuterdressing
20 min
Apfel-Hirse-Frühstück
30 min
Apfel-Couscous-Frühstück
50min