Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Topping
- 40 g Cashewkerne
- 7 Datteln, halbiert, entsteint
- 3 - 4 Zweiglein frische Kräuter, gemischt, (z.B. Minze, Petersilie, Dill), Blättchen abgezupft
- 1 EL Sesamsamen
Suppe und Fertigstellung Topping
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g frischer Ingwer, geschält
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 15 g Sesamöl, geröstet
- 550 g Süßkartoffeln, ungeschält
- 900 g Wasser
-
2
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l), zerbröselt
nebo 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 EL Kurkuma, gemahlen
- ½ - 1 TL Harissa, nach Geschmack
- Salz, zum Abschmecken
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1090 kJ / 260 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 15.6 mg
Alternativní recepty
Kürbis-Linsen-Gemüse mit Apfel
30 min
Kürbisnocken (glutenfrei)
50min
Karotten-Ingwer-Suppe
45min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50min
Schnelles Hirsotto
25min
Quinoa Taboulé
40min
Kürbis-Mandel-Suppe
40min
Tomaten-Kokos-Suppe mit Linsenknödeln
1h 10min
Vegane Bananen Curry Suppe
30 min
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50min
Maronicremesuppe (vegan)
45min