Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Quinoa
- 100 g frische Wildkräuter, Giersch (siehe Tipp und Variante)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 120 g Suppengemüse (z. B. Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Weißwein, trocken (siehe Variante)
- 300 g Wasser
- 2 - 3 EL Butter, in Stückchen, etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Sauerrahm
- 4 Eier
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 250 g Feta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2550 kJ / 608 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Bunte Ofen-Tortilla
1h 10 min
Kräuterlasagne mit Tomatensalsa
1h 5min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 min
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50min
Linsenbraten mit cremigem Gemüsesalat
1u.
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1u.
Belugalinsen-Lasagne
3hod. 35min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1u.
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1 Std. 20 Min