
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Quinoa
- 100 g frische Wildkräuter Giersch (siehe Tipp und Variante)
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen halbiert
- 120 g Suppengemüse (z. B. Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Weißwein trocken (siehe Variante)
- 300 g Wasser
- 2 - 3 EL Butter in Stückchen, etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Sauerrahm
- 4 Eier
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 250 g Feta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 608 kcal / 2550 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 38 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1h 20min
Süßkartoffel Gratin
50min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1h
Linsenbraten mit cremigem Gemüsesalat
1h
Süßkartoffelschmarrn mit scharfem Dip
30min
Bunte Ofen-Tortilla
1h 10min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min
Hirsepfanne mit gebratenem Gemüse und Cashews
30min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1h 45min
Belugalinsen-Lasagne
3h 35min