Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 huevo duro (volitelně)
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vinagre de vino
- 1 cucharadita de sal (10 g)
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 8288 kJ / 1983 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 207.45 g
- Vláknina
- 5.45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Repollo salteado
25 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Vinagreta de pimientos
5 Min
Salpicón de marisco
20min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Cangrejos de río en salsa
30 Min
Bonito a la riojana
50 Min
Setas de cardo con jamón
25 Min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 Min
Pimientos de piquillo con ajos
15min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min