Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de alcachofas frescas
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de maicena
- ½ pastilla de caldo de carne (para 0,5 l.)
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 330 g de cerveza
- 100 g de dados de beicon ahumado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 967 kJ / 231 kcal
- Protein
- 8.64 g
- Sacharidy
- 5.38 g
- Tuk
- 19.35 g
- Vláknina
- 14.2 g
Alternativní recepty
Alcachofas con champiñones y beicon
50 Min
Sepia al ajillo
25min
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 godz. 10 min
Rollos de sardina al horno
30min
Calamares encebollados
1h
Alcachofas a la romana
50 Min
Acelgas en adobillo
40min
Habas tiernas rehogadas
30min
Alcachofas al limón
40min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
1h 30min
Alcachofas con habitas al azafrán
50 Min