Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de alcachofas frescas
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de maicena
- ½ pastilla de caldo de carne (para 0,5 l.)
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 330 g de cerveza
- 100 g de dados de beicon ahumado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 967 kJ / 231 kcal
- Protein
- 8.64 g
- Sacharidy
- 5.38 g
- Tuk
- 19.35 g
- Vláknina
- 14.2 g
Alternativní recepty
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Alcachofas al limón
40min
Sepia al ajillo
25 min
Calamares encebollados
1h
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30min
Espinacas con pasas y piñones
15min
Alcachofas a la romana
50min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Habas tiernas rehogadas
30min
Alcachofas con champiñones y beicon
50min